I to the K to the E to the A

Igår tog jag, Helen och Suvi bussen till Tomares för att besöka IKEA, tror inte ens att jag behöver beskriva känslan?

 
Då alla tre var tok-hungriga skyndade vi oss bort till restaurangen det första vi gjorde. En varsin portion köttbullar beställdes och vi väntade förväntansfullt på att få våra tallrikar. Besvikelsen infann sig rätt fort då lingonsylten var slut och maten dessutom var kall. Sylten var det inte mycket att göra åt, däremot hittade vi mikrovågsugnar som egentligen var till för att värma barnmat. Resultatet blev genast så mycket bättre! Hungriga som vi var, slängde vi i oss maten allt för fort och fick sitta några minuter efteråt för att pusta ut och vila våra överfyllda magar.


Mätta och belåtna traskade vi oss vidare in i butiken. Tittade på alla välbekanta möbler och dekorationer. Folkvimlet gjorde oss aningen trötta och vi slog oss ner i en bekväm soffa i ett av de konstruerade vardagsrummen. Live-musik spelades av något band en bit bort och där satt vi, småfnissades och så nöjda över dagens tripp.


Slutdestinationen var IKEA-shoppen och oj - vad exalterade vi var! Hade jag varit en åskådare när vi förtjust hittade de ena gottigheterna efter de andra så hade jag nog inte kunnat hålla mig för skratt.
Alla fick med sig en påse lösgodis och jag även en burk med blåbärssylt. 
Inom kort planerar vi att ta en tur dit igen innan jul. Att kunna ha en liten julfika med glögg, pepparkakor och lussekatter skulle varia mysigt.

 
KRAM